Toegangscontrole

Toegangscontrole middels smartphone
Door de samenwerking tussen Kadex en Assa Abloy (Nemef), wereldmarktleider in toegang, is er een uniek product ontstaan voor de professionele markt. Gebruikers hoeven niet meer rond te lopen met fysieke sleutels, maar ontgrendelen deuren door gebruik te maken van hun mobiele telefoon, ongeacht het merk, type en operating system.
Voor een optimale systeemgarantie worden alle benodigde systeemcomponenten proactief bewaakt op een correct functioneren en batterijspanning. Uiteraard is het beheer volledig cloud-based.

Unieke eigenschappen:

  • Snelle installatie
  • Draadloos, geen bekabeling noodzakelijk
  • Functioneert met iedere telefoon
  • Zeer veilig en betrouwbaar
  • Cloud-based beheer (website)

Kadex is ook uw partner voor traditionele toegangscontrole middels kaartlezers!
Laat u informeren naar de mogelijkheden.

DRAADLOOS

Nieuwbouw, renovatie of verhuizing?
De producten van Kadex zijn draadloos te installeren waardoor deze zeer flexibel ingezet kunnen worden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van automatische routering binnen het RF netwerk zodat het systeem blijft functioneren, zelfs indien er gateways uit vallen.

VEILIG

Elk product van Kadex wordt proactief bewaakt op een correct functioneren waardoor de veiligheid gegarandeerd kan worden. U moet hierbij o.a. denken aan; constateren dat een component uitgevallen is, het buiten bereik geraken van mobiele apparatuur en het constatering van lage batterijspanningen. U hoeft zich geen zorgen te maken om de techniek, de techniek controleert zichzelf en stelt u bij een probleem volautomatisch op de hoogte.

CENTRAAL BEHEER

Het Kadex dashboard geeft in één oogopslag inzicht in alle systeemcomponenten, ongeacht of u één of meerdere intra- of extramurale omgevingen bezit. Daarbij krijgt u een dagelijks rapportage van het systeemgebruik en heeft u op een visuele manier inzicht in actuele systeemmeldingen en uit het verleden.

EENVOUDIGE CONFIGURATIE

Kadex systemen worden realtime en volledig grafisch geprogrammeerd. Hierdoor wordt de implementatietijd aanzienlijk verkort en het beheer sterk vereenvoudigd. Daarbij is het systeem modulair, zodat u eenvoudig kunt uitbreiden. Kadex heeft ook een protocol beschikbaar (API) waarmee er direct gekoppeld kan worden met andere softwarepakketten.