Locatiebepaling

Om in risicovolle omgevingen de veiligheid van medewerkers te waarborgen kunt u niet volstaan met enkel en alleen een alarmgever. De locatie waar het alarm is gegenereerd is zeker zo belangrijk, als het alarm zelf, om een adequate opvolging te kunnen doen. Kadex indoor locatiebepaling biedt u een accuraat, snel en zeer betrouwbaar indoor locatiebepalingssysteem voor zorg en industrie toepassingen.
De nauwkeurigheid van locatiebepaling is schaalbaar tot op kamerniveau met bijbehorende verdieping.
Er kan gebruik worden gemaakt van toegewijde alarmknoppen of van bluetooth low energy apparatuur. Hierdoor is het zelfs mogelijk is om de locatie van mobiele telefoons te koppelen aan een alarm.
Locatiebepaling van Kadex is compatible met Sonim, fabrikant van extreem robuuste mobiele telefoons voor gevaarlijke omgevingen. Kadex is dan ook volledig geïntegreerd binnen Sonim Protect, de Lone Worker applicatie van Sonim, Met één druk op de knop stuurt u een alarmbericht naar collega’s met de locatie waar de hulp gewenst is

Unieke eigenschappen

   • Eenvoudige configuratie
   • Eenvoudige installatie
   • Nauwkeurigheid tot op kamerniveau
   • Compatible met Bluetooth apparatuur  bluetooth-logo
   • Compatible met Sonim Lone Worker

DRAADLOOS

Nieuwbouw, renovatie of verhuizing?
De producten van Kadex zijn draadloos te installeren waardoor deze zeer flexibel ingezet kunnen worden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van automatische routering binnen het RF netwerk zodat het systeem blijft functioneren, zelfs indien er gateways uit vallen.

VEILIG

Elk product van Kadex wordt proactief bewaakt op een correct functioneren waardoor de veiligheid gegarandeerd kan worden. U moet hierbij o.a. denken aan; constateren dat een component uitgevallen is, het buiten bereik geraken van mobiele apparatuur en het constatering van lage batterijspanningen. U hoeft zich geen zorgen te maken om de techniek, de techniek controleert zichzelf en stelt u bij een probleem volautomatisch op de hoogte.

CENTRAAL BEHEER

Het Kadex dashboard geeft in één oogopslag inzicht in alle systeemcomponenten, ongeacht of u één of meerdere intra- of extramurale omgevingen bezit. Daarbij krijgt u een dagelijks rapportage van het systeemgebruik en heeft u op een visuele manier inzicht in actuele systeemmeldingen en uit het verleden.

EENVOUDIGE CONFIGURATIE

Kadex systemen worden realtime en volledig grafisch geprogrammeerd. Hierdoor wordt de implementatietijd aanzienlijk verkort en het beheer sterk vereenvoudigd. Daarbij is het systeem modulair, zodat u eenvoudig kunt uitbreiden. Kadex heeft ook een protocol beschikbaar (API) waarmee er direct gekoppeld kan worden met andere softwarepakketten.