Dwaaldetectie

Er zijn patiënten die net dat beetje extra zorg en aandacht nodig hebben, bijvoorbeeld wanneer een patiënt ineens wegloopt en kans heeft op verdwalen. Met de dwaaldetectie worden de deuren en liften per direct vergrendeld wanneer de patiënt in kwestie nadert en wordt de verpleging op de hoogte gesteld van het incident. De dwaaldetectie buttons hebben als optie dat ze verwerkt kunnen worden in de kleding van de patiënt. Op deze manier hebben de patiënten geen last van de button, maar worden zij toch gemonitord door de verpleging. Door de nieuwe inductieve oplaadmethode kunnen de dwaaldetectie buttons door kleding heen worden opgeladen.

DRAADLOOS

De producten van Kadex zijn draadloos te installeren waardoor deze zeer flexibel ingezet kunnen worden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van automatische routering binnen het RF netwerk bij defecte apparatuur en kan de Kadex server applicatie redunant worden uitgevoerd voor bedrijfskritische omgevingen.

VEILIG

Elk product van Kadex wordt permanent bewaakt op het correct functioneren door middel van 128bit AES, SSL en AES encriptie. Er worden proactieve systeemmeldingen gegeven indien er problemen geconstateerd worden. Bijvoorbeeld bij het offline gaan van het systeem, buiten bereik raken van zenders, lage batterijspanning etc.

CENTRAAL BEHEER

Beheer van de apparatuur en tags wordt centraal gedaan middels de Kadex professional server applicatie. Hiermee heeft u per direct zichtbaar als er meldingen zijn of notificaties uit het systeem. Daarbij krijgt u een dagelijks rapportage van het systeemgebruik en heeft u op een visuele manier inzicht in systeemmeldingen uit het verleden.

EENVOUDIG BEHEER

Het systeem kan zeer gemakkelijk beheerd worden door het drag & drop systeem, geen hardcoded programmeer werk meer. Door gebruik te maken van de modernste en draadloze technieken is het beheer en de installatie heel eenvoudig. Daarbij is het systeem modulair, zodat u eenvoudig kunt uitbreiden en middels API de koppeling kunt maken met andere softwarepakketten.