Handmatige alarmering

De meest voorkomende alarmering is de mobiele alarmknop (persoonlijke button). Kadex biedt u deze vorm van alarmering met terugkoppeling voor de gebruiker zodat men weet dat er hulp onderweg is. Deze terugkoppeling is individueel instelbaar en kan gevisualiseerd, gehoord en gevoeld worden vanwege de RGB LED, buzzer en trilmotor. Zo is de mobiele alarmknop ook in te zetten voor slecht ziende en/of slecht horende.

Mobiele alarmering op een vaste positie!
Naast mobiele alarmering heeft u ongetwijfeld ook behoefte aan vaste alarmering op de door u aangewezen posities.
U bepaald ter plaatsen de posities en hoeft zich niet langer druk te maken om ingewikkelde bekabeling, de communicatie is geheel draadloos.
Naast eigen producten zoals MiVa trekkoorden en wandmelders is het ook mogelijk om externe apparatuur draadloos te koppelen.

Laat u informeren naar de mogelijkheden.

Unieke eigenschappen

    • Eenvoudige configuratie
    • Draadloos, geen bekabeling noodzakelijk
    • Zeer betrouwbaar

DRAADLOOS

Nieuwbouw, renovatie of verhuizing?
De producten van Kadex zijn draadloos te installeren waardoor deze zeer flexibel ingezet kunnen worden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van automatische routering binnen het RF netwerk zodat het systeem blijft functioneren, zelfs indien er gateways uit vallen.

VEILIG

Elk product van Kadex wordt proactief bewaakt op een correct functioneren waardoor de veiligheid gegarandeerd kan worden. U moet hierbij o.a. denken aan; constateren dat een component uitgevallen is, het buiten bereik geraken van mobiele apparatuur en het constatering van lage batterijspanningen. U hoeft zich geen zorgen te maken om de techniek, de techniek controleert zichzelf en stelt u bij een probleem volautomatisch op de hoogte.

CENTRAAL BEHEER

Het Kadex dashboard geeft in één oogopslag inzicht in alle systeemcomponenten, ongeacht of u één of meerdere intra- of extramurale omgevingen bezit. Daarbij krijgt u een dagelijks rapportage van het systeemgebruik en heeft u op een visuele manier inzicht in actuele systeemmeldingen en uit het verleden.

EENVOUDIGE CONFIGURATIE

Kadex systemen worden realtime en volledig grafisch geprogrammeerd. Hierdoor wordt de implementatietijd aanzienlijk verkort en het beheer sterk vereenvoudigd. Daarbij is het systeem modulair, zodat u eenvoudig kunt uitbreiden. Kadex heeft ook een protocol beschikbaar (API) waarmee er direct gekoppeld kan worden met andere softwarepakketten.